Til 4 personer
# Ingredienser:
1 svinemørbrad
1 løg
1 pk bacon
1 pk cocktailpølser
2½ dl fløde
1 lille ds tomatpuré
200 g ærter
ris, kogte løse
* Fremgangsmåde:
Sæt ovnen på 200 °C.
Løg hakkes og vendes i smeltet margarine på panden.
Tag løgstykkerne op af panden og læg dem i et ildfast fad.
Mørbraden pudses, skæres i ca. 1 cm tykke skiver, bankes
flade og vendes i mel tilsat lidt salt og peber.
Mørbradstykkerne steges 2 minutter på hver side.
Læg mørbradstykkerne ovenpå løgene i fadet.
Panden koges af med fløde og tomatpureen.
Tilsæt salt og evt. lidt paprika.
Hæld saucen over mørbradstykkerne og sæt det i ovnen 30
minutter.
Steg baconskiverne.
Baconen lægges på en tallerken, når den er færdig.
Derefter ristes cocktailpølserne i fedtet fra baconen.
Læg cocktailpølserne ved siden af baconen.
Kog ærterne let.
Pynt mørbradfadet med ærter, bacon og cocktailpølserne inden
det serveres sammen med kogte ris.
Man kan også komme lidt ristede champignon i saucen. Det er
bare lækkert.
............................................