16 mørbradbøffer (2 svinemørbrad)
bacon i skiver
4 porrer
Roquefort
Gorgonzola
Dijonsennep
Persille
Salt
peber
Ris og/eller grøn båndspaghetti
De 16 bøffer krydres med salt og peber og smøres på den ene side med dijonsennep. Vikl et stykke bacon om hver bøf.
4 porrer skøres i skiver og lægges i et smurt, ovnfast fad. (Man evt. kan svitse dem let i en gryde først). Fordel mørbradbøfferne i fadet. Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 200ºC i ca. 30 minutter til bøfferne/bacon er brunet.
40-60 g roquefort og 120-150 g gorgonzola smeltes i en gryde med 3-4 dl piskefløde. Finthakket persille tilsættes, inden saucen hældes over bøfferne.
Retten står i ovnen ca. 20 min. mere.
Serveres med ris og/eller grøn båndspaghetti og flûtes.