Logo

Mørbradbøffer med champignonsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 svinemørbrad
1 bk. champignon
¼ liter fløde
Salt
Peber

Rens svampene og skær i skiver. Skær mørbraden i ca. 1 cm. tykke skiver mens en stegepande varmer (meget) op. Kom en klat smør på panden og brun kødet i ca. 2 min. på hver side. Tag kødet af panden, stil varmen til simretemperatur og kom svampene på. Lad det stege til der kommer væske ud af svampene og de er helt slatne. Hæld fløden over og rør rundt, og kom derefter kødet tilbage på panden.
Tilsæt salt og peber efter behov og lad det simre i 5-10 minutter.
Server med hvidløgsflûte, ris, evt. salat

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (11 stemmer)
Siden er blevet set 2.020 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her