Lad familien lave deres egne kinesiske pandekager og server
dem til mørbradgryden Moo Shu.
• Det rækker med blot en lille dråbe sesamolie for at give
smag til gryden.
• Mørbrad indeholder kun lidt fedt.
Forberedelse 15 min. + afkøling. Tilberedning 20 min. 4 Portioner
# Råvarer til Mørbradgryde Moo Shu
1 løg
1 rød peberfrugt
1 svinemørbrad, ca. 450 g
1½ dl hønsebouillon
½ porre
2 spsk kinesisk soya
1 spsk olie til stegningen
PANDEKAGER:
2½ dl hvedemel
1 dl koghedt vand
1 tsk sesamolie
* Fremgangsmåde:
Begynd med pandekagerne: Bland mel, vand og olie til en dej.
Form dejen til en rund plade.
Pak dejen ind i plastfolie og lad den ligge i køleskabet i
ca. 10 min.
2 Del dejen i fire lige store dele.
Rul hver del ud på et melet bord til en pandekage, som er 15
cm i diameter.
3 Smør en stor stegepande med fedtstof og varm den op ved
jævn varme.
Placer en pandekage på panden og bag, til den er gylden, ca.
2 min.
Vend pandekagen en gang.
Gør ligesådan med de andre pandekager.
Dæk med folie, så de holder sig varme.
4 Pil løget og skær det i skiver. Skær peberfrugten i
strimler.
Skær kødet i 2 cm brede strimler. Skyl porren og skær den i
skiver.
5 Opvarm olien på panden og brun løg og peberfrugt i 5 min. under
omrøring.
Tilsæt kød, hønsebouillon, porre og soya.
Lad det simre, til alt er gennemvarmt, ca. 5 min.
Server sammen med pandekagerne.
Tips & råd
Små pandekageruller: læg lidt mørbradgryde på en pandekage.
Rul den sammen.
Lav gerne flere og læg dem på tallerkener.
Server pandekagerne med en asiatisk sauce fx blommesauce,
hoisinsauce eller sweet chilisauce. Smør lidt sauce på pandekagen og læg lidt
af gryden på.
PR. PORTION: Energi: Kcal 305 = kJ 1304
Kulhydrat 32 g Protein 28 g Fedt 8 g (24%) Fibre 2 g