Logo

Mørbrad Florentine + Fransk mokkamousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mørbrad Florentine + Fransk mokkamousse

Mørbrad Florentine

1 stor svinemørbrad

smør eller margarine

salt og peber

1 løg

­500 g frisk spinat

¼ tsk reven muskat

100 g Emmentaler

4 maskin­skårne skiver røget bacon

Tilbehør: groft brød eller kartoffelmos med knust bacon i.

*

Puds mørbraden af og skær den i tykke skiver.

Brun dem hurtigt i smør eller margarine på panden og tag dem op.

Drys med salt og peber.

Kom mere fedtstof på panden og tilsæt det hakkede løg.

Vend det et par minutter, men lad det ikke tage farve.

Kom den skyllede spinat på panden lidt efter lidt og lad den falde sammen.

Drys med salt, peber og reven muskat.

Læg spinatblandingen over i et velsmurt, ildfast fad og anbring kødskiverne herpå.

Dæk med den høvlede ost og læg lidt klippet bacon over.

Stil fadet ind i en 275°C varm ovn i 10-15 minutter.

Server groft brød til.

Madopskrift billede

Fransk mokkamousse

2,5 l piskefløde

4 spsk pulverkaffe

sukker

2 æggehvider

lidt mørk chokolade

*

Pisk fløden meget, meget stiv med pulverkaffen og smag til med sukker.

Pisk æggehviden meget stiv og fold den i fløden - det går bedst med en dejskraber.

Fordel blandingen i afkølede portions­glas og drys med lidt reven chokolade. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.474 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her