Logo

Lynstegte grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk olie
400 g sommerhvidkål i tynde strimler (september-april)
3 gulerødder i tynde strimler (200 g)
200 g grønne bønner
1 dåse bambusskud (200 g)
 
Marinade:
1 dl grønsagsbouillon
2 spsk soyasauce
½ dl ketchup
1 fed knust hvidløg
1 spsk mørk farin eller honning
1 tsk groft salt
½ tsk stødt peber
Tilbehør: Ris - bulgur eller cous cous
 
Varm olien i en stor gryde eller wok.
Svits alle grønsagerne ved kraftig varme et par minutter til de er møre, men stadig sprøde.
Bland ingredienserne til marinaden sammen.
Tilsæt den til grønsagerne og lad retten simre i 2 min.
 
Tips: Brug andre grønsager alt efter sæson.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.739 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her