Logo

Lynstegt svinekød med kål og karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lynstegt svinekød med kål og karry

 

Lynhurtig og god mad til hele familien. Hvis du har en wok, kan du stege i den i stedet for i en pande.

Arbejdstid: 25 min. Stege/kogetid: 15 min. 4 personer

 

#

4 svinekoteletter (500 g)

300 g hvidkål

1 løg

2 røde peberfrugter

150 g sukkerærter

2 spsk olie

2-3 tsk karry

2 cm frisk ingefær (fintrevet)

2 fed hvidløg (knust)

1 dl vand

 

Tilbehør:

kogte ris (beregn 1 dl rå ris pr. person)

evt. sød chilisauce

*

 

Skær koteletterne i strimler.

Skær kålen i tynde strimler.

Pil løget og hak det fint.

Skær peberfrugterne i trekanter.

Skær sukkerærterne i 3 stykker hver.

Brun kødet på alle sider på en stor pande med 1 spsk olie.

Læg kødet på en tallerken.

Steg peberfrugter, løg og hvidkål i resten af olien det må godt brune lidt.

Tilsæt karry, ingefær, hvidløg og sukkerærter og svits med et par sekunder.

Tilsæt 1 dl vand og kog ved kraftig varme, til vandet er væk.

Smag retten til med salt.

Server med kogte ris og evt. sød chilisauce.

 

Tips: I stedet for svinekød kan du bruge oksekød eller kylling i strimler.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.426 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her