Logo

Lynstegt kalvekød med rucola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

700 g kalvemørbrad i skiver på 1 cm
4 fed hvidløg i tynde skiver
200 g rucola
en sjat hvidvin (ca. 1 dl)
havsalt
peber
olivenolie
 
Brun kalvekødet med hvidløg, salt og peber ved høj varme og med rigeligt olivenolie i en teflonpande med stor overflade.
Når det næsten har fået nok – det skal ikke være gennemstegt – tilsættes hvidvin.
Det hele sauterer i kort tid, til hvidvinen er kogt lidt ind, hvorefter rucolaen tilsættes.
Server omgående, når rucolaen er gennemvarm. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.389 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her