Logo

Lynstegt kalkun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille savoykål
1 rød peber
4 forårsløg eller 1 porre
250 g champignon
300 g kalkunsmåkød eller schnitzler skæret i strimler
2 spsk olie
3 spsk soyasauce
2 spsk citronsaft
1 tsk brun farin eller sukker
2 dl hønsebouillon (vand + terning)
100 g bønnespirer
løse ris

Kålen snittes i lange tynde strimler.
Peberfrugten skæres i strimler. Forårsløgene snittes.
Champignonerne skæres i kvarte.
En wok eller stegegryde varmes godt op, 1 spsk olie kommes i.
Grønsagerne lynsteges 3-4 min og tages op.
1 spsk olie kommes i gryden. Kødet lynsteges 34- min.
Soyasauce, citronsaft, farin og bouillon tilsættes.
Grønsagerne, også bønnespirerne, kommes i gryden og varmes igennem.
Servér med løse ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her