2000 g lammeryg, dobbelt
1 bdt persille
saft og skal af 1 citron
6 spsk olie
2 fed hvidløg
3 spsk rasp
salt
friskkværnet peber
Hak persillen og bland den med fintrevet citronskal, -saft, olie, knust hvidløg, rasp, salt og peber .
Rids fedtet på stegen i tern og læg lammeryggen i et smurt ovnfast fad.
Smør persillepastaen over hele stegen og sæt det i ovnen ved 200°.
Dryp lammeryggen med lidt suppe under stegningen. drys evt. med revet parmesanost 10 minutter før stegen er færdig. Den skal stege ca. 1 time, anvend et stegetermometer og tag stegen ud, når temperaturen viser 65-68°, så er stegen rosa. Lad den hvile 15 minutter før den skæres ud.
Skær kødet løs fra rygbenet og derefter fra ribbenene. Skær det i skiver , husk mørbraden, og læg skiver ne tilbage på benet