Logo

Lammeragout med svesker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-6 lammeculotter
150 g svesker uden sten
4 dl hønsebouillon
meljevning
tilbehør:
ris
persille

Skær fedtet fra culotterne og steg dem et øjeblik i en stegegryde, til noget af fedtet er smeltet fra.
Tag de stegte fedtstykker op kasser dem
Skær kødet i terninger og brun dem i det afsmeltede fedt.
Tilsæt bouillon og smag til med salt og peber.
Læg låg på og lad kødet somre i ca. 35 minutter ved svag varme.
Tilsæt sveskerne og lad dem koge med i 10 minutter.
Skum ragouten for fedt og jævn den let med meljævning.
Smag til med salt og peber og server lammeragouten med løskogte ris og et drys persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.844 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her