Logo

Lammeragout med asparges og dild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5oo g lammesmåkød af hals eller bov,
1 løg i ringe,
2 fedpillede hakkede hvidløg,
2 spsk Smør eller olivenolie,
1 kvist timian
4 spsk Hvedemel
2 dl hvidvin
2 dl vand
1 dl fløde
1 bdt grønne asparges
1 bdt dild

Smelt smørret i en gryde og brun kødet, drys med salt og peber, kom løg, hvidløg, og timian ved.
Småsteges i 5 minutter.
Drys melet og spæd under omrøring med vin og vand.
Småsimrer under låg til lammet er mørt ca. 1 time.
Skær det nederste af stokkene på aspargesene og skær dem i tre skrå stykker.
Vend dem i lammeragouten, rør fløde i og lad det små simre i 3 minutter, til aspargesene er møre.
Smag til med dild.
Serveres med nye kartofler og grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.080 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her