Logo

Lammekølle med ratatouille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1500 g lammekølle
1 fed hvidløg
lidt persille eller salvieblade
20 g smør
salt
peber
2 courgetter
1 løg
1 aubergine
1 peberfrugt
2 spsk olivenolie
1 ds flåede, hakkede tomater
presset hvidløg og herbes de Provence


Lammekøllen kan evt. udbenes først.
Stik små lommer i fedtlaget med en spids kniv, og kom rullede salvieblade eller små duske skyllet persille i.
Rør smør, hvidløg, salt og peber sammen og smør det på oversiden af køllen.

Læg den i et fad, brun den midt i ovnen ved 225º i 20 minutter, dæmp varmen til 170º og steg ca. 1 time.
Lad køllen trække i 20 minutter inden den skæres ud.

Rens alle grønsagerne, hak løgene fint
og skær de andre i store terninger.
Svits dem i olien til de begynder at falde lidt sammen.
Tilsæt tomater og krydderier, og lad det simre under låg 30-40 minutter.
Smag til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.169 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her