4 Personer
4 skiver velhængt oksefilet mindst 2 cm tykke.
4 løg
1 ½ spsk olivenolie
2 fed hvidløg
salt, peber
frisk timian
4-6 tomater
1-2 squash
kogte ris
Pil løgene, skær dem i skiver og steg dem klare i olie.
Tilsæt knust hvidløg, salt, peber, timianblade, evt. lidt vand og vend godt over svag varme.
Sæt ovnen på 200ºC.
Skær tomater og squash i tynde skiver.
Læg løgene i et ovnfastfad.
Læg tomat- og courgetteskiver ovenpå.
Dryp lidt olie over og bag dem en halv times tid.
Steg bøfferne 2-3 minutter på hver side.
Lad dem stå 2 minutter og trække, så varme, når at fordele sig jævnt. Skær evt. bøfferne i skiver og læg dem på tallerkener med ris og grønsager.