Logo

Lammekølle med hvidløg og krydderurter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lammekølle
4 kvist efrisk timian
4 kvist efrisk rosmarin
4 kvist efrisk oregano
4 fed hvidløg
salt
peber

Lav nogle små snit i lammekøllen og stik krydderurter og hvidløg heri. Gnid køllen med salt og peber. Læg den i et ovnfast fad med låg og kom lidt vand ved. Steg køllen i ovn til den er mør. Køllen brunes i 15 min. ved 220° og i 25 min. ved 160° pr. kg

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.633 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her