Logo

Kanin i sky

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1,5 kg kanin
5 løg
1 laurbærblad
1 stilk timian
1 glas vinaigre
1 spsk hvedemel
1 kalvekraftben
1 bouquet garni
¼ dl tør hvidvin
600 g gulerødder

Kaninen skæres i stykker, der marineres i en syltekrukke med vinaigre tilsat timian, laurbærblad, et par skrabede gulerødder skåret i skiver. Endvidere kommes hele peberkorn og salt i marinaden.
Kaninen trækker i denne lage i 24 timer.

Stykkerne tages op og aftørres i et rent klæde og brunes i smør eller olie i stegegryden, hvorefter de tages op og lægges på et fad.
I stegegryden bruner man to gulerødder og fire pillede løg, skåret i småstykker, man drysser melet i, lægger kraftbenet, der er hugget i mindre stykker og kryddervisken i gryden.
Kaninstykkerne lægges ved, sammen med vinen og så meget vand, at alt er dækket, lidt salt og peber.
Sæt låg på gryden og småkoges i ca. 4 timer.

Efter ca 2 timer tilsætter man de sidste gulerødder skåret i skiver.
Når kaninen er mør, tages stykkerne op og lægges i et fad, kryddervisken tages op af skyen, som hældes over kødet.
Fadet stilles koldt og retten serveres kold.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.378 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her