Logo

Kanin i sennepsauce på fransk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1,5 kg kanin
1 spsk smør
1 spsk olie
2 dl tør hvidvin
1 spsk stærk dijonsennep
3 dl cremefraiche
fintklippet persille

Skær kaninen i portionsstykker.
Brun kødstykkerne i smør og olie.
Drys med salt og peber.
Rør hvidvin og dijonsennep sammen og hæld blandingen i gryden.
Rør kødstykkerne rundt, læg låg på gryden og lad kødet snurre for lavt blus til det mørt.
Rør forsigtigt cremefraiche i stegeskyen.
Kog det op og tilsæt evt. mere sennep og salt.
Drys med fintklippet persille.
Serveres med kogte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.861 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her