Logo

Lammefilet med sennepspanade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lammefilet med sennepspanade

2 hele hvidløg

Olivenolie 

Salt og peber

700 g lammefilet

4 tsk sennep

2 tsk honning

60 g finthakkede mandler

Saft af 1 citron

2,5  dl piskefløde

Grønne asparges

 

Del hvidløgene på tværs.

Kom derefter olie, salt og peber på de delte hvidløg og bag dem i ovnen 15-20 minutter ved 200°C. 

Del lammefileten op i 4 lige store stykker og brun den på en varm pande, gem skyen.

Læg fileterne i et ildfast fad.

Bland sennep, honning og mandler sammen til en ensartet masse.

Smør panaden på lammefileterne og steg dem i ca. 10 minutter ved 200°C.

Lad dem trække 4 minutter inden fileterne deles i 2 stykker.

Skyen tilsættes citronsaft som reduceres lidt inden piskefløden tilsættes.

Kom aspargesene i flødesaucen, smag til med salt og peber, og kog til aspargesene er møre.

Anret lammefileten sammen med aspargesene midt på tallerkenen med det bagte hvidløg ved siden af sammen med resten af flødesaucen.  

Servér retten med nye kogte kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.355 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her