Logo

Lammefilet med Piperade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g lammefilet skåret af ryggen
2 gule peberfrugter
2 røde peberfrugter
2 løg
4 fed hvidløg
3 tomater
1 dl hvidvin
frisk rosmarin eller merian
salt og peber
olie

Pil løg og hvidløg, hak hvidløgene fint og skær løget i tynde strimler. Skyl peberfrugterne, fjern kerner og ribber og skær dem i strimler. Flå tomaterne og skær dem i firekanter.
Svits løgene i olie til de er klare på en sauterpande, tilsæt peberfrugter og hvidløg på, kom tomaterne og hvidvinen på panden og krydder med salt og peber. Piperaden smages til med de hakkede friske krydderurter.
Skær lammefileten i 2 cm tykke skiver og steg dem 2-3 minutter på hver side på en hed pande i olie og krydder med salt og peber.
Server lammefilet med Piperaden* til.
Tips:Man kan til sidst vende 3 sammenpiskede æg i Piperaden for at gøre den lidt mere fyldig, så kaldes den en baskisk omelet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.667 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her