Logo

Lammefarserede tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 mellemstore tomater

Fars:
100 g hakket lammekød
½ dl fløde
1 lille finthakket løg
1 lille finthakket hvidløg
1 nip oregano
olie
lidt rasp eller reven parmesanost

4 mellemstore tomater udhules, drysses indvendigt med salt og peber og fyldes med en fars af 100 g hakket lammekød, ½ dl fløde, 1 lille finthakket løg, 1 lille finthakket hvidløg. 1 nip oregano, salt og peber.
Anbringes i et oliesmurt, ovnfast fad, drysses med lidt rasp eller reven
parmesanost, dryppes med lidt olie og stilles i en 180ºC varm ovn i ca.
45 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.619 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her