Logo

Lammefarsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g hakket lam eller får
6 tvebakker
1 dl fløde
1 dl mineralvand
1 løg
Salt
peber
Timian
3 æbler
Smør
2 spsk rasp eller tvebakker

Knus tvebakkerne og hæld fløde og mineral­vand på. Pil løget og riv det. Løg, kød og krydderier blandes og røres derefter sammen med de opblødte tvebakker.
Skræl æblerne, fjern kærnehuse, riv dem groft og bland dem i farsen.
Smør en form eller ovnfast skål med halvdelen af smørret og drys med halvdelen af raspen.
Hæld farsen i , drys med resten af raspen og fordel resten af smørret i klatter på overfla­den af farsen.
Bages i 1 time ved 180°.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.931 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her