Logo

Lammeculotte med bønner, rødløg og tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 lammeculotter a ca. 175 g
1 spsk olivenolie
1 spsk smør
friske kviste timian eller rosmarin
2 dl grøntbouillon fond eller hvidvin

375 g grønne bønner
2 mellemstore , hakkede rødløg
25 g smør
2 store hakkede tomater

Rids fedtlaget på culotterne, brun kødet på begge sider, dog først med fedtsiden nedad.
Drys salt, peber samt timian eller rosmarin på kødet, hæld bouillon ved
og lad kødet snurre mørt under låg, ca 25 minutter.
Kog bønnerne møre, afdryp og hiv dem evt. op fra den spidse ende så
fylder de mere.
Svits løgene i smør et par minutter, bland tomater og bønner og lad det
hele småstege et par minutter før grønsagerne smages til med salt
samt friskkværnet peber, og serveres til kødet og små lune
hvidløgsbaguetter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.774 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her