Logo

Lammebov med urter og rabarberkompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille udbenet lammebov
1 bundt timian
1 bundt persille
4 fed hvidløg
2 laurbærblade
½ flaske rødvin
½ selleriknold skåret i store tern
½ pastinak skåret i store tern
8 hakkede skalotteløg
2 gulerødder skåret i store tern
1 dl olivenolie
nye kartofler
1 bundt rabarber
sukker

lammeboven fyldes med persille krydres med hvidløg, salt og peber og bindes op.
Brunes godt af i en olivenolie.
Læg boven i en cocote med låg sammen med rødvin, hvidløg og timian, og bag i ovnen i ca. 1 ½ time ved 160ºC.
Tilsæt urterne og bag videre i ca. 30 min.
Skyl rabarberstilkene og skær dem i passende stykker.
Kog dem møre med lidt sukker evt. tilsættes lidt citronsaft.
Server med nye kartofler drysset med persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.023 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her