Logo

Lammebov i kokos og ananassauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lammebov
1 hakket løg
2 spsk mild karrypasta
2 dl kokosmælk
2 dl bouillon
200 gram ananas
1 spsk fishsauce eller soya
 
Kødet skæres fra benet og skæres i 3–4 cm store tern.
Kødet svitses i en gryde sammen med løg og hvidløg.
Karrypasta, kokosmælk og bouillon tilsættes.
Kødet simrer under låg i ca. 1 time.
Ananasen skæres i tern og varmes i saucen, der smages til med fishsauce.
Forslag til tilbehør:
Dampede haricots verts, dampende varme ris samt lune pitabrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.952 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her