Logo

Lammebov i kål og karry

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1200 g lammebov, udbenet og snøret
20 g smør
2-3 små løg
2 tsk mild karry
salt
peber
1-2 dl vand
¾ hvidkålshoved
1 bundt hakket persille

Gnid kødet med karry, salt og peber og brun det godt på alle sider i en stor stegegryde.
Pil løgene, skær dem i kvarte og brun også dem et par minutter.
Hæld vand ved og lad kødet småstege under låg ca. 40 minutter.

Snit kålen i fingerbrede strimler og kasser stokken.

Tag kødet op og vend kålen godt rundt.
Læg kødet tilbage ovenpå, læg låg på gryden og lad det hele simre til kålen er tilpas mør.
Vend i det af og til, kålen falder hurtigt sammen.

Smag til med salt og peber og vend persillen i.
Skær kødet i skiver og server ovenpå kålen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.546 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her