2 udkernede, røde chili
2 potter koriander
Vegetabilsk olie til friture
500 g magert lammekød i skiver
1 løg i tynde skiver
1 spsk,soyasauce
50 g sammenpresset, brun farin
½ dl vand
Skær chilierne groft ud. Skær koriander stilke og -rødder i 3 cm lange stykker og riv bladtoppene i duske.
Varm olien op i en gryde og frituresteg chili og koriander sprøde.
Dryp af på fedtsugende papir.
Varm 1 spsk olie op i en wok eller stor sauter pande.
Tilsæt lam og løg og sauter det, til lammekødet er brunet.
Rør soyasauce, brun farin og vand i.
Skru ned for blusset og lynsteg ved moderat varme i 5 minutter, til saucen får en sirups agtig konsistens, og lammet er gennemstegt.
Bliver saucen for tør, tilsættes lidt vand.
af friturestegt
Server retten med drys chili og koriander.