1 kg udbenet lammebov, skåret i 3x3 cm tern
1-2 spsk olie
2-3 fed hvidløg, pillede og hakkede
2 spsk hvedemel
300 g gulerødder, rensede og skivede
1 ds hakkede tomater, med krydderurter
1,5 dl vand eller hvidvin
2 tsk paprika
500 g kinakålblade, i tynde strimler
I en fladbundet gryde brunes kødet på alle sider i olie sammen med hvidløg.
Drys med hvedemel og rør godt rundt.
Tilsæt gulerødder og hakkede tomater.
Bland det hele.
Skyl dåsen med vand eller vin og hæld det i gryden.
Krydr med paprika, salt og peber.
Giv retten et opkog.
Læg låg på og lad det simre i 45 minutter, til kødet er mørt.
I mens strimles kålen, der blandes i retten, når den er færdig.
Smag evt. til med ekstra salt og peber.
Giv den et ekstra opkog og server straks i en opvarmet terrin eller gryden
Hertil skiver af godt landbrød.