Logo

Lam med kål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg udbenet lammebov, skåret i 3x3 cm tern
1-2 spsk olie
2-3 fed hvidløg, pillede og hakkede
2 spsk hvedemel
300 g gulerødder, rensede og skivede
1 ds hakkede tomater, med krydderurter
1,5 dl vand eller hvidvin
2 tsk paprika
500 g kinakålblade, i tynde strimler

I en fladbundet gryde brunes kødet på alle sider i olie sammen med hvidløg.
Drys med hvedemel og rør godt rundt.
Tilsæt gulerødder og hakkede tomater.
Bland det hele.
Skyl dåsen med vand eller vin og hæld det i gryden.
Krydr med paprika, salt og peber.
Giv retten et opkog.
Læg låg på og lad det simre i 45 minutter, til kødet er mørt.
I mens strimles kålen, der blandes i retten, når den er færdig.
Smag evt. til med ekstra salt og peber.
Giv den et ekstra opkog og server straks i en opvarmet terrin eller gryden
Hertil skiver af godt landbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.527 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her