150 g hvide bønner
500 g hakket magert lammekød
1 løg
1 ds flåede hakkede tomater
1 dl bouillon
1 fed hvidløg
1 tsk rosmarin
1 squash (250 g)
Salt, frisk kværnet sort peber
Flûtes eller godt hvidt brød.
Bønnerne udblødes i koldt vand natten over el. 6-8 timer, efter anvisning på pakningen.
Hæld vandet fra, skyl bønnerne og kom dem i en skål med friskt vand.
Sæt mikrofilm over og placer skålen i mikroovn ved 850 w i ca. ½ time.
Tag bønnerne ud når færdig.
Pil løget og skær det i både.
Kom kød, løg, tomater og bouillon i en skål, krydr med knust hvidløg, rosmarin, salt og peber, rør grundigt.
Sæt mikrofilm over og sæt skålen i mikroovn ved 850 watt i ca. 10 min.
Skær squashen i terninger.
Rør rundt i retten.
Tilsæt squash og bønner.
Sæt nu skålen, med det hele i, ind i mikroovnen ved 850 watt i 4 min.
Serveres med godt hvidt brød.