250 g laksefilet
250 g torskefilet
1 æg
2 spsk hvedemel
1 spsk olie
1 dl cremefraiche 18 %
2 tsk karry
150 g pickles
Tilbehør:
1 kg kartofler
1 broccoli
Kom kartoflerne i en gryde, hæld vand i så de er dækket og tilsæt 1 tsk salt.
Kog kartoflerne 15-20 min. under låg.
Skær laks og torsk i små stykker a 2x2 cm.
Blend de to slags fisk med æg, hvedemel og 1 dl vand til en grov fars.
Form farsen til frikadeller.
Varm olien på en slip-let pande.
Steg frikadellerne sprøde på begge sider ved god varme i ca. 3 minutter på hver side.
Skyl og del broccolien i små buketter og kog dem sammen med kartoflerne i de sidste 3 minutters kogetid.
Rør cremefraiche med karry og vend med pickles.
Smag til med salt og peber.
Servér frikadellerne med remoulade, kogte kartofler og broccoli.
--