500 g laksefilet uden skind og ben
½ tsk salt
½ tsk timian
1 løg
300 g gourgetter
250 g champignoner
1 fed presset hvidløg
2 spsk olie
3 tomater
1 dl tør hvidvin
20 g smeltet smør
salt, peber
Skær laksen i 4 portionsstykker og drys dem med salt, timian og peber.
Pil løgene og skær dem i terninger.
Skær gourgetterne i tynde skiver.
Svits løg og gourgetter 5-6 minutter på en pande i ca. halvdelen af olien.
Tag grønsagerne af panden.
Rens svampene, skær dem i skiver og svits dem i resten af olien.
Læg grønsagerne og svampe i et ovnfast fad eller i 4 portionsfade.
Skær tomaterne i skiver og læg dem ved siden af grønsagerne.
Drys med lidt salt.
Læg fisken oven på grønsagerne og pensl den med smeltet smør.
Sæt fadet i ovnen ca. 10 minutter ved 200ºC, til fisken har skiftet farve
og lige netop er mør.