500 g laksefilet
4 spsk fiskesauce
200 g champignoner
400 g friske spinatblade
2 spsk vegetabilsk olie
2 spsk sesamolie
1 spsk sesamfrø
1 tsk sambal oelek
Skyl laksen, dup den tør, og skær den i strimler.
Lad den marinere med fiskesauce i ca. 10 min.
Gør champignonerne i stand, og skær dem i skiver.
Skyl spinaten, slyng den tør og gør den i stand.
Varm vegetabilsk olie og sesamolie op i wokken, brun champignonerne hurtigt og kraftigt heri, tilsæt spinaten, og lad den falde sammen.
Skub grønsagerne ud i kanten af wokken, og kom laksestykkerne ind i midten.
Drys med sesamfrø, og steg dem forsigtigt.
Sørg for at fisken ikke falder fra hinanden, når den vendes.
Vend til sidst forsigtigt grønsagerne sammen med fisken, og krydr med sambal oelek.