1 løg
1 tomat
1 kylling, ca. 1,2 kg
2 spsk olivenolie
2 tsk peber
1 tsk gurkemeje
1 1 /2 tsk salt
1 bdt. frisk koriander, hakket
25 g sorte sesamfrø
130 g linser
300 g daggammelt brød
Pil løget, og skær det i ringe.
Overhæld tomaten med kogende vand, fjern skind, stilkfæste og kerner, og skær den i mindre stykker.
Skær kyllingen i 4 til 6 dele.
Varm olien op i ,en tagine eller stegegryde og svits løgringe og tomat heri.
Kom kyllingestykker og krydderier i, og lad det stege i ca. 6 min.
Hæld 1 ½ l vand ved og rør koriander i.
Lad det simre under låg i ca. 40 min, til kødet er mørt.
Skyl linserne, og lad dem dryppe af.
Kom dem så i taginen, og lad det hele stege videre i 30 min.
Skær brødet i tern og rist det sprødt sammen med sesamfrøene.