1 grydeklar kylling
2 løg
½ dl olivenolie
2 kanelstænger
1 tsk gurkemeje
salt og peber
1 tsk stødt ingefær
1 bdt. frisk koriander, hakket
3 dl hønsebouillon
5 pærer
50 g smør
4 spsk sukkersirup
¼ dl rosenvand
Pil, og hak løgene.
Skær kyllingen i 4 dele.
Varm olien op i taginen, og brun løg og kyllingestykker heri.
Tilsæt kanelstænger, gurkemeje, salt, peber, ingefær og koriander, og hæld bouillonen ved.
Lad det hele simre under låg i ca. 40 min.
Skræl pærerne, skær dem i kvarter, og fjern kernehusene.
Karamelliser dem i det smeltede smør og sukkersiruppen.
Kom pærer og rosenvand ned til kyllingen efter 30 min forløb.
Fjern kanelstængerne og retten server med ris.