Logo

Kyllinger ovnstegte med Hasselbackkartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllinger ovnstegte med Hasselbackkartofler


Med opskriften på hasselbackkartofler til ovnstegte kyllinger er du sikret en lækker hovedret. Prøv den! Rigeligt til 4 personer.


# Ingredienser:

8-10 mellemstore kartofler

1 spsk smeltet smør

1½ tsk groft salt.

 

2 kyllinger a ca. 900 g.

75 g blødt smør

½-1 tsk groft salt.

Tilbehør: Grøn salat med cremefraiche-dressing.

*


Sådan gør du: 

Skræl kartoflerne og skær hver kartoffel knapt igennem i tynde skiver på tværs.

Læg dem i et smurt, ovnfast fad og pensl med smør.

Drys salt over.

Bag kartoflerne midt i ovnen ca. 60 min. ved 225 °C, til de er møre.

 

Skær hver kylling i 4 stykker og læg dem i en bradepande.

Pensl med smør og drys salt over.

Steg kyllingerne midt i ovnen i 30-40 min. ved 225 °C.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.005 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her