Med opskriften på hasselbackkartofler til ovnstegte kyllinger er du sikret en lækker hovedret. Prøv den! Rigeligt til 4 personer.
# Ingredienser:
8-10 mellemstore kartofler
1 spsk smeltet smør
1½ tsk groft salt.
2 kyllinger a ca. 900 g.
75 g blødt smør
½-1 tsk groft salt.
Tilbehør: Grøn salat med cremefraiche-dressing.
*
Sådan gør du:
Skræl kartoflerne og skær hver kartoffel knapt igennem i
tynde skiver på tværs.
Læg dem i et smurt, ovnfast fad og pensl med smør.
Drys salt over.
Bag kartoflerne midt i ovnen ca. 60 min. ved 225 °C, til de
er møre.
Skær hver kylling i 4 stykker og læg dem i en bradepande.
Pensl med smør og drys salt over.
Steg kyllingerne midt i ovnen i 30-40 min. ved 225 °C.