1 pæn stor friskslagtet kylling
2 løg
2 fed hvidløg
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
2 spsk olie
2 spsk middelstærk karry
1 tsk koriander
½ tsk stødt spidskommen
1 tsk ingefærpulver
1 knsp cayennepeber
1-1 ½ tsk salt
1 ds hakkede flåede tomater
Tilbehør:
Løse ris
Bananer skåret i skiver og dryppet med citron
Kokosmel
Saltede jordnødder
Chutney
Del kyllingen i mindre stykker og fjern skindet.
Pil løg og hvidløg og skær dem i skiver.
Skær peberfrugterne i strimler.
Varm olien i en gryde eller sauterpande og kom løg, hvidløg og alle krydderierne ned i olien.
Svits under jævnlig omrøring, til løgene næsten er møre.
Tilsæt tomaterne med væde og lad det koge op.
Kom kyllingestykker og peberfrugter i gryderetten.
Kog det småt ca. 45 min. under låg, til kyllingen er mør, spæd med lidt
vand, hvis det ser tørt ud.
Kog risene og kom evt. lidt gurkemeje i kogevandet.