Logo

Kyllingefilet med fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g kyllingefilet
1 tomat
25 g forårsløg eller rødløg
25 g salatost i tern

Skær en lomme i kyllingefileten, og læg en blanding af fint hakkede salatoste tern, forårsløg og tomater (uden kerner) ind i lommen.
Lægges i et fad og krydres med salt og peber
Steges i ovn ved ca 210ºC i 30-40 minutter.
Serveres med en god salat og evt. pasta.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.578 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her