4 kyllingefiIeter
2 spsk grøn karry
1 spsk rapsolie
200 g forkogt couscous
½ agurk
½ bundt basilikum, gerne thai- basilikum
100 g sukkerærter
1 grøn peberfrugt
2 spsk soja
salt og peber
*
Smør kyllingefileterne med den grønne karry. Drys dem med salt og peber.
Steg dem på en forvarmet pande i rapsolie i 2 minutter på hver side.
Læg dem i et ildfast fad, og steg dem derefter færdige i en forvarmet ovn ved 180°C i 15 min. Saften fra kyllingefiIeterne skal være klar.
Kom couscous i en skål.
Snit agurk, basilikum, sukkerærter og peberfrugt i aflange strimler, og vend alle grønsagerne sammen med couscoussen.
Smag til med soja, salt og peber.
Anret couscous-blandingen i en dyb tallerken med kyllingefilet oven på.
Nem og velsmagende couscous:
Kom couscous i en skål, tilsæt krydderier, fx karry eller spidskommen, og overhæld derefter med kogende, let saltet vand.
Rør i couscoussen hvert 5. minut, så bliver den pæn, Iøs og ikke klæg.
Tips: Den stærke grønne karry klæder smagsmæssigt kyllingen helt fantastisk, og så har det en bonusfunktion: Ligesom de fleste andre stærke krydderier sætter den gang i systemet.