Det er så lækkert med en
saftig kyllingeburger fyldt med smag og enkle, men gode råvarer - Få opskriften
på den lækreste kyllingeburger her
Tilberedningstid: 30
min. 1 times hviletid. Koge/stegetid: 25 min. Ikke fryseegnet. Til 1 person
#
15 g skalotteløg
125 g hakket kylling
1 tsk sojasauce
5 g fintrevet
ingefær
¼ tsk salt
100 g gulerod
100 g agurk
100 g peberfrugt
25 g forårsløg
thaibasilikum
1 pak choy-blad a 25
g
DRESSING
1 spsk sojasauce
1 spsk limesaft
1 tsk sesamolie
*
Pil og fint hak
skalotteløg og rør med kylling, sojasauce, fintrevet ingefær og salt.
Lad farsen hvile 1
times tid på køl og form til en bøf.
Grill bøffen på en
varm grillpande ca. 4-5 minutter på hver side, til den er gennemstegt.
Skræl gulerod.
Skyl gulerod, agurk,
peberfrugt og forårs løg.
Skyl og af tør
basilikum og pak choy-bladet.
Skær agurk og
gulerod i tynde skiver på langs, peberfrugt i tynde strimler og forårsløg i
tynde skiver på skrå.
Bland alt med
basilikum og anret sammen med bøffen i pak choy-bladet.
Dryp dressing over
bøf og grønt.
DRESSING
Rør sojasauce,
limesaft og sesamolie sammen.
Tips: Thaibasilikum
kan erstattes af koriander.
Kalorier: 348 kcal.
Protein 32 g (37%) Kulhydrat 25 g (25%) Fedt 15
g (38%) Kostfibre 7 g.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin