Læg salvieblade på et
kyllingebryst og pak prosciutto om; det giver denne enkle kyllingeret et
sofistikeret udtryk. At lægge kyllingebryst i en airfryer er ikke kun nemt og
hurtigt, det er også imponerende!
5 min forberedelse. 12
min kogetid. 2 portioner
# Ingredienser
2 små kyllingebrystfileter
4 friske salvieblade
4 skiver prosciutto
1 bundt tykke aspargesspyd
olie, til at dryppe
Citronbåde, til servering
Købt hollandaise sauce, til servering
* Tilberedning
Top hvert
kyllingestykke med 2 salvieblade, og pak derefter
med
prosciutto-skiverne for at sikre bladene.
Læg pakker med samlingen
nedad i airfryeren.
Spray med olie.
Kog ved 180 °C i 8 min.
Kom aspargesene i
airfryeren og sprøjt med olie.
Kog i 4 min mere eller
indtil kyllingen er gennemstegt.
Læg kylling og
asparges på tallerkener.
Dryp med olie og
server med citronbåde og sauce.
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Grill, Tøm køleskab,
Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------