25 g smør
300 g kyllingeinderfilet
3 røde peberfrugter (ca. 300 g)
3 rødløg i tynde både (ca. 150 g)
200 g Cheasy Friskost med løg og urter 9%
2 spsk hvedemel
4 dl vand
2 tsk edelsüsspaprika
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
Pynt: hakket, bredbladet persille
Tilbehør: 320 g løse ris
Smelt halvdelen af smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Svits kyllingekødet i ca. 1 minut. Tag kødet op.
Smelt resten af smørret og svits grønsagerne i ca. 1 minut.
Rør Friskost og hvedemel sammen i en skål. Tilsæt vand lidt efter lidt.
Hæld jævningen i panden og bring retten i kog under omrøring.
Kom kødet tilbage i panden og tilsæt paprika, salt og peber.
Kog retten ved svag varme og under låg i ca. 3 minutter. Smag den til.
Ikke fryseegnet