1 kg frosne optøede kyllingebryststykker
25 g smør
1 tsk ostindisk karry
2 finthakkede løg (ca. 100 g)
2 finthakkede æbler fx cox orange (ca. 200 g)
3 dl hønsebouillon
150 g flødeost til madlavning
½ tsk groft salt
friskkværnet peber
Pynt: Fintsnittet porre
Tilbehør: Løse ris og porrer.
Fjern skind og ben fra kyllingestykkerne og skær kødet i tynde strimler.
Smelt halvdelen af smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner.
Svits halvdelen af karry, løg, æble og kyllingekød i ca. 2 min.
Hæld blandingen i en skål.
Kom resten af smørret i sauterpanden.
Svits den anden halvdel af ingredienserne.
Kom den første portion tilbage i panden og hæld bouillon ved.
Tilsæt flødeost i mindre portioner og varm retten igennem til flødeosten er smeltet.
Smag til med salt og peber.