Prøv en nem og
lækker biksemod med friske grønsager og kyllingekød det hele på en pande.
Arbejdstid: 30 min. Stegetid:
20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.
#
2 porrer
250 g gulerødder
300 g kogte
kartofler
275 g kyllingebryst
uden skind
1 spsk olie
frisk timian
salt og peber
Tilbehør:
Worcestershire sauce
75 g syltede
rødbeder
*
RENS porrerne, og
skær dem i skiver.
Skræl gulerødderne,
og skær dem i terninger.
Skær de kogte
kartofler i terninger.
SKÆR kyllingekødet i
terninger, og brun det på en pande med lidt olie.
Krydr med salt og
peber, og tag kødet af panden.
STEG nu porrer og
gulerødder på panden med lidt olie, og tilsæt timian, salt og peber.
Tilsæt kartoflerne
efter ca. 5 min., og steg videre.
Tilsæt kødet efter
ca. 5 min., og varm retten godt igennem.
SMAG til med salt og
peber, og server med Worcestershire sauce og syltede rødbeder eller med en krydret
chutney.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin