Logo

Kyllinge-enchiladas med tomat og avocado

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk kyllingebryst uden skind eller kyllingefilet
saft af 2 lime eller 1 citron
1 spsk olivenolie
8 hvedetortillas
1 dåse chilibønner
1 fed hvidløg
4 modne tomater
½ salatløg
1 frisésalat
2 modne avocado
2 spsk cremefraiche
2 fed hvidløg
salt og peber

Skær kødet i strimler og mariner det i halvdelen af limesaften, salt og peber i ca. 20 minutter.
Varm olien på en pande og steg kyllingestrimlerne møre.
Varm chilibønnerne i en gryde og tilsæt hakket hvidløg.
Fordel kylling og bønner på tortillaerne, rul dem sammen og varm dem i ovnen, til de er sprøde.
Skær tomaterne i skiver og hak salatløget fint.
Drys løgene over tomaterne.
Skyl salaten og riv den i mindre stykker.
Mos avocadoerne sammen med resten af limesaften og presset hvidløg.
Tilsæt cremefraiche og smag til med salt og peber.
Server tortillaerne med tomat, salat og avocado.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.874 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her