4 stk kyllingebryst uden skind eller kyllingefilet
saft af 2 lime eller 1 citron
1 spsk olivenolie
8 hvedetortillas
1 dåse chilibønner
1 fed hvidløg
4 modne tomater
½ salatløg
1 frisésalat
2 modne avocado
2 spsk cremefraiche
2 fed hvidløg
salt og peber
Skær kødet i strimler og mariner det i halvdelen af limesaften, salt og peber i ca. 20 minutter.
Varm olien på en pande og steg kyllingestrimlerne møre.
Varm chilibønnerne i en gryde og tilsæt hakket hvidløg.
Fordel kylling og bønner på tortillaerne, rul dem sammen og varm dem i ovnen, til de er sprøde.
Skær tomaterne i skiver og hak salatløget fint.
Drys løgene over tomaterne.
Skyl salaten og riv den i mindre stykker.
Mos avocadoerne sammen med resten af limesaften og presset hvidløg.
Tilsæt cremefraiche og smag til med salt og peber.
Server tortillaerne med tomat, salat og avocado.