Logo

Kyllingefad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg frosne kyllingeoverlår
15 g margarine
1 tsk salt
½ tsk herbes de Provence
½ kinakål
1-2 løg
1 ds hakkede tomater
2 tsk soya
½ dl sherry
salt
peber

Kyllingelårene optøes og steges på panden i margarine ca. 8 min. Drysses med salt og herbes de Provence.
Kinakålen skæres i strimler, løgene i terninger.
Kinakål, løg og tomater fordeles i et smurt ovnfast fad.
Soya, sherry, salt og peber kommes over.
Alufolie lægges løst over.
Stilles i ovnen ca. ½ time ved 200°C, til grønsagerne er næsten møre.
Kyllingelårene fordeles over grønsagerne.
Fadet stilles atter i ovnen uden folie 10-15 min., til kyllingelårene er møre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.643 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her