Logo

Kylling med rodfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 fersk kylling
1 stor gulerod
1 pastinak
2 kartofler
1 lille rødbede
4 fed hvidløg
¼ selleri
evt et par jordskokker
 
Rodfrugterne skrælles og skæres lillefingertykke stænger. Hvidløgene skæres i halve og blandes med rodfrugterne og det hele lægges i bunden af en bradepande.
Drysses med salt og peber.
Kyllingen deles i 4 stykker, gnides ind i salt og peber og lægges ovenpå rodfrugterne.
Sættes ind i en forvarmet ovn ved 190°C.
Efter 50 min, skrues ovnen op på 210°C og retten videresteger i ca 10 min.
Servér med flûtes og evt salat 
 
Tips: Der kan bruges andre rodfrugter, feks persillerod og kålrabi.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.164 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her