Logo

Kylling med rosmarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kylling på ca. 1.2 kg
2 tsk salt
2 spsk olivenolie
1 spsk rosmarin
citronbåde
 
Tag posen med indmad ud og skyl kyllingen.
Den kyllingen midt over og skær gumpen og eventuelle fedtklumper væk.
Gnid begge halvdele med salt og læg dem i et ovnfast fad med skindsiden opad.
Dryp med olivenolie og drys med rigeligt rosmarin.
Steg kyllingen ved 175ºC i ca. 45 minutter eller til den har fået farve
og er gennemstegt.
Del de halve kyllingestykker i mindre stykker og læg dem på et fad.
Pynt med citronbåde og server straks.
Forslag til tilbehør:
Råstegte kartofler og spinat eller haricots verts.
Hel spinat varmet i lidt cremefraiche smager dejligt til kyllingen. Til 4
portioner tager du 250 gram hel spinat og varmer det med 1 ½ dl
cremefraiche. Krydr med salt og paprika.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.531 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her