Logo

Kylling med løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#
1 stor kylling
½ kg løg
2 dl bouillon
250 g dybfrosne ærter
hvedemel
50 g margarine
salt, peber
 
*
Kyllingen parteres i 4- 8 del vendes i hvedemel og brunes i margarine.
Løgene skæres i skiver og koges i en gryde til de er klare.
Kyllingerne lægges nu over i gryden med løgene og tilsættes 2 dl bouillon,
smages til med salt og peber.
Det hele skal nu simre svagt i ca. 1 time.
10 min før tid tilsættes ærterne.
Jævnes ikke.
Kyllingerne kan serveres i gryden og spises med flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.833 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her