Logo

Kylling med krydret kål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor kylling
1 lille hvidkålshoved
1 stort løg
4 spsk sirup
2 spsk vineddike
salt og peber
2 dl suppe bouillon eller vand
 
Skær kyllingen i portionsstykker.
Skær kålen i fine strimler.
Kom kål og kylling i en gryde med skivede løg, sirup, vineddike, salt og peber.
Hæld bouillon i og lad det snurre ved svag varme under låg i 45-50 min.
Smag retten til og servér den med groft brød og sennep.
Kan også serveres med kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.737 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her