3-4 stk kyllingebryst
4 stk bagekartofler
1/8 smør
3 tsk citronsaft
1 tsk salt
1 strøget tsk hvid peber
2 tsk paprika
3 tsk løgpulver
Kyllingestykker tøs op, rengøres, krydres med salt og peber og lægges i en bradepande.
Krydderierne blandes i smørret og det hele blandes godt sammen.
Kom smørklatter på kyllingestykkerne og sæt dem i ovnen ved 200°C i ca. 2 timer.
Se til kødet engang imellem, så det ikke "steger" tørt.
Kom evt. lidt væde i bunden af bradepanden.
Resten af smørret gemmes til kryddersmør til kartoflerne.
Gør kartoflerne rene, rids dem og pak dem i alufolie.
Stik evt. en kødnål i hver.
Dette fordeler varmen bedre i kartoflerne.
Kartoflerne bages i ovnen ved 200°C i ca. 1 ½ time.