Logo

Kylling med jordnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kyllingelår
1 spsk olie
1 løg
1 chili
1 fed hvidløg
75 g jordnødder
4 dl hønsebouillon
salt og peber
citronsaft
 
Brun kyllingelårene i olie i en gryde og tilsæt hakket løg, chili, hvidløg og jordnødder.
Lad det svitse et par min., før bouillonen tilsættes.
Retten simrer under låg i ca. 15 min., til kyllingelårene er gennemvarme. Smag til med salt og peber og citronsaft. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.750 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her